آخرین اخبار تخصصی سلامت و پزشکی

جدیدترین اخبار پزشکی را در این صفحه جستجو کنید

آشنایی با خواص روغن ماهی و ارتباط آن با میکروب‌های روده

رژیم‌های‌غذایی سرشار از روغن ماهی در‌مقایسه با رژیم‌های حاوی روغن‌حیوانی (خوک)، باکتری‌های کاملاً متفاوتی را در روده‌ی موش تولید ‌می‌کنند. محققان این میکروب‌ها را به بدن موش دیگری منتقل‌کردند تا تأثیر آن‌را در سلامت حیوان مشاهده کنند.

نتایج نشان‌می‌دهد که باکتری‌های ‌روده (میکروبیوتا)، تا‌حدودی عامل اثر مفید روغن‌ماهی و اثرات مضرچربی حیوانی (خوک) می‌باشند.

موشی که میکروب‌های‌روده همراه با رژیم روغن‌ماهی را دریافت کرده بود، در‌مقایسه با موشی که میکروب‌های روده‌ی مرتبط با روغن‌  حیوانی (خوک) را گرفته بود، دربرابر اضافه‌وزن مرتبط با رژیم و پدیده‌ی التهاب در بدن حفاظت شده بود. این یافته نشان‌می‌دهد که میکروب‌های روده یک عامل مستقل تشدید التهاب همراه با چاقی مفرط ناشی‌از رژیم‌غذایی بوده و امید می‌رود که مصرف پروبیوتیک بتواند به مقابله با رژیم‌های چرب کمک‌کند. محققان در صدد تعیین نقش مستقیم میکروب‌های‌روده در تفاوت‌های متابولیک همراه با رژیم‌های حاوی چربی‌های سالم می‌باشند.

برچسب ها: روغن ماهی ,

[ بازدید : 18 ]


ادامه مطلب

[ شنبه 27 ارديبهشت 1399 ] 13:15 ] [ Nutty_Domination ]

[ ]

ساخت وبلاگ
خشکشویی آنلاین بستن تبلیغات [x]